Αυτόματο Πότισμα

Image
Νερό... βασικό στοιχείο για τη διατήρηση της ισορροπίας στη φύση!
  Αν και το μεγαλύτερο μέρος της γης αποτελείται από νερό, μόνο ένα ελάχιστο μέρος από αυτό είναι κατάλληλο για τις ανάγκες των ανθρώπων. Πρόκειται για ένα φυσικό πόρο που δεν είναι ανεξάντλητος.
  Στην αρχιτεκτονική τοπίου και στις σύγχρονες κατασκευές κήπων αποτελεί  βασικό κανόνα η ορθολογική διαχείριση του νερού, γι' αυτό  ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση ενός σύγχρονου αρδευτικού συστήματος είναι απαραίτητο στοιχείο.
  Εγκαθιστώντας αυτόματο πότισμα στον κήπο μας ή στο μπαλκόνι μας επιτυγχάνουμε τόσο τη σωστή κατανομή νερού, ανάλογα με τις ανάγκες των φυτών και την εποχή όσο και τη λιγότερη δυνατή κατανάλωσή του.
 Όταν η μελέτη και η εγκατάσταση του αυτόματου ποτίσματος γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό, εξασφαλίζεται η ορθή λειτουργία του και η μακροβιότητά του.
 Σημαντικός παράγοντας στο αρδευτικό δίκτυο του κήπου ή κάποιου άλλου πράσινου χώρου είναι η επιλογή καλής ποιότητας υλικών, ανθεκτικών και κατάλληλων για τα σημεία που θα γίνει η εγκατάσταση.
 Παράλληλα το αρδευτικό δίκτυο θα πρέπει να σχεδιάζεται και να εγκαθίσταται με τρόπο που θα ανταποκρίνεται στις εποχιακές απαιτήσεις του κήπου σε νερό τόσο στις παροντικές του ανάγκες όσο και σε αυτές που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον.


Ένα σωστά εγκατεστημένο αρδευτικό δίκτυο πρέπει να καλύπτει τις παρακάτω παραμέτρους:
Εξοικονόμηση & ορθολογική διαχείριση νερού, σωστή κατανομή υδάτινων πόρων
Χαμηλό κόστος εγκατάστασης & λειτουργίας
Σύγχρονος και καλής ποιότητας αρδευτικός εξοπλισμός
Δυνατότητα επέκτασης για να καλυφθούν ανάγκες που μπορεί να προκύψουν
Εύκολος έλεγχος ορθής λειτουργίας
Μέγιστη διάρκεια ζωής
Εξοικονόμηση χρόνου κατά τη συντήρηση του
Το αρχικό κόστος που θα χρειαστεί για την εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος στον κήπο ή την βεράντα είναι ανταποδοτικό, καθώς σε βάθος χρόνου επιτυγχάνεται εξοικονόμηση στην κατανάλωση νερού. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Αναστασίου Γεώργιος
  • Τεχνολόγος Δασοπονίας &
  • Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος
  • 6973 088 358
  • info@kipou-dimiourgies.gr
  • Κορωπί Αττικής

 

Income Tax Planning

    View Service